Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Viva Group
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Cataplasma din argila albastra Azzurra Epiderma
40 lei
Brand
VIVA
Cod produs
PAAR 01
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Azzura Epiderma (PAAR 01)

Produsul este obtinut prin amestecul Argilei Albastre de Raciu AAUR 01 cu apa minerala ce izvoreste din adancul zacamantului de argila.

Produsul este cu adevarat unic deoarece combina cea mai buna argila, cu apa minerala plata ce contine majoritatea mineralelor si oligoelementelor din aceasta argila, rezultand o masca cosmetica cu o mare putere terapeutica.

Rezultatele deosebite, considerate miraculoase, in tratarea gangrenelor, ulecerelor varicoase, reumatismului articular si a bolilor de piele confirma zi de zi peste tot in lume (Spania,Italia, Germania, Anglia, Franta) valoarea cu totul deosebita a acestei argile. Cataplasmele efectuate cu aceasta argila au vindecat cazuri de semiparalizii si au ameliorat eficient si fara efecte secundare psoriazisul.

Pasta de argila este ambalata in recipient de sticla conservand in acest fel proprietatile de camp electrostatic ale argilei si este 100% naturala.

Ambalarea in cantitati mai mari recomanda cumpararea produsului pentru situatiile in care tratarea afectiuni ce necesita un tratament indelungat, cum ar fi: durerile articulare, dermatite, spondiloze, etc cazuri in care aveti nevoie de mai multa argila;

Contine 1000 gr cataplasma 10)% din argila albastra; Pret 40 lei TVA inclus.
Din Gura in Gura